Мажот ј во нејзината физичка појава бара знаци што би можеле да му кажат каква ќе биде таа во кревет, односно потсвесно бира дали со неа би можел да има здраво потомство.
Обликот на нозете на жената  ги открива нејзините  преференции во креветот.
Тип А – Како што гледате, овие нозе немаат празен простор меѓусебно, а тоа значи дека е најдобра во кревет од сите други облици.
Тип Б – Нозете се допираат само кај глуждовите, овие жени сакаат нови искуства, храбри се и авантуристи.
Тип Ц – Нозете се близу но не се допираат, таквите се романтични и нежни, а ако им дадете простор ќе се претворат во диви мачки.
Тип Д – Нозете се допираат само кај горниот дел на бедрата, на колената, листовите и глуждовите, што значи дека е еден од најраспространетите облици на нозе. Таквите жени се природни и традиционални во креветот, не сакаат да експериментираат и имаат само едни специфични пози до кои цврсто се држат.

Датум на објава: среда, 14 март 2018 во 14:51
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар