Од гевгелискиот КЕЦ на ЕВН велат дека наведениот период од шест часа ќе биде потребен за инвестициските зафати за квалитетот во снабдувањето со електрична енергија во спомнатите места.

Во посочениот временски период утре краткотрајно двапати без струја ќе бидат и жителите на село Богородица. 

Датум на објава: среда, 14 март 2018 во 12:45
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар