Бик – Доколку сте решиле да излезете во кафеана и да испиете повеќе алкохол ќе бидете пресреќни ако покрај себе имате типичен претставник на овој знак. Биковите по природа се лојални. Ќе останат покрај вас до самиот фајронт и ќе внимаваат на вас, а доколку не му се допаѓа вашиот избор на местото за забава никогаш нема да ве остави туку ќе пронајде подобро место каде што ќе ја продолжите забавата.
Скорпија – Без оглед дали сте неискусни во пиењето, или пак сте кафеански ветеран, морате барем еднаш во животот да се напиете со Скорпија. Нејзината интелигентна страна доаѓа до комплетен израз кога малку ќе се напие. Во алкохолните сеанси на мудрост ќе чуете неверојатни приказни, најубава поезија, а само ако имате среќа ќе споделите и по некоја солза. Скорпијата е идеално друштво за незаборавни кафеански забави.
Риби – Со Рибите никогаш не може да ви биде досадно во кафеана. Секое излегување е посебно доживување. Доколку сакате спонтаност, тие се вистински другар за едно поинакво незаборавно забавување. Тие секогаш имаат џокер во ракавот и секогаш знаат каде има најдобро јадење и се вистински партнери за ноќните забави.

Датум на објава: понеделник, 12 март 2018 во 17:12
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар