Тој е роден слеп, но кога имал 12 години докторите со помош на чудесна револуционерна операција успеале да му го врат видот. Не мораме ниту да  објаснуваме каква разлика тоа направило во животот на ова момче.
На рана возраст му била дијагностицирана болест на ретината која го оставила слеп. Но неговиот живот се сменил откако учествувал во експериментална терапија која му го вратила видот. Тоа му дало сила и самодоверба да му се посвети на пеењето. Кога стапил на сцената на емисијата „Америка има талент“, нервозата за малку ќе го совладала.
Во видеото можете да видите како е нервозен кога доаѓа на сцената и зборува со жирито. Но сето тоа исчезнало кога почнал да пее.
Доколку го погледнете видеото ќе го видите изненадувањето на лицата на членовите на жирито.
-Ти си како мал глушец која се претворил во лав. Еден си од најдраги учесници кои ги видов годинава. Не само поради твојот глас, едноставно мис е допаѓаш. Има нешто посебно во тебе и најдобро можно чувство е да се запознае некој како тебе“, изјавил Сајмон Кауел.

Датум на објава: понеделник, 12 март 2018 во 16:49
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар