Мажот се обидувал да го спаси кучето , кое пропаднало низ тенкиот мраз на езерото во близина на германското гратче Плау ам Си. Човекот се обидел да го извлече кучето , но мразот не го издржал и тој пропаднал и се удавил .
Случаен минувач ја повикал полицијата , но било предоцна . Полицајците успеале само да го спасат кучето , кое преживеало и да го извадат телото на удавениот маж.
Не помогнала ниту реанимацијата на самото место . 

Датум на објава: недела, 11 март 2018 во 16:23
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар