Се што треба да направите е да поминете низ сите овие девет точки со користење само на четири прави линии.
Кога ќе повлечете линија, следната мора да почне точно онаму каде завршила претходната. Во видеото имате неколку примери кои ќе ви ја појаснат задачата до детали.
Генијалци уживајте!

Датум на објава: недела, 11 март 2018 во 14:57
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар