Холивудско студио ги снима сите можни заднински звуци благодарение на уметниците Алисон Мус и Крис Моријани кои се во состојба да создадат вистинска магија.
Кога следен пат ќе слушнете како по шеширот на вашиот херој врне дожд, знајте дека некаде далеку Алисон полева гумена чизма која Крис ја држи во раката, а чекорите на кучето кои одекнуваат во празна куќа се всушност удирања на специјални ракавици со спајалици по дрвена плоча.
Погледнете како настануваат звуците кои ги збогатуваат филмовите кои толку ги сакаме.

Датум на објава: недела, 11 март 2018 во 14:50
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар