Значи, дури и одење во теретана не ви се неопходни – доволно е да одделите малку слободно време и кога ќе дојдете дома самостојно да го одработите тренингот.
Многу е важно вежбите да ги правите правилно – обрнете внимание на положбата  на грбот, рацете и нозете.
Погледнете го видеото и запомнете: за згодно тело условот е само еден – да бидете истрајни во тоа што го правите!

Датум на објава: недела, 11 март 2018 во 14:40
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар