,, Пред однос , поранешните ги праќав на преглед “ , вели Лоренс за стравот од полно преносливи болести . За себе вели дека е многу повлечена , има само долги врски . Причината лежи во стравот од полно преносливи болести , бидејќи не сите сакаат да одат на лекарски прегледи пред да имаат секс со Оскаровката .
Таа во интервјуто за Британски ,,Сан “ зборува за својот страв од сексуални односи , зашто вели дека е тешко да најде некој што ќе ја разбира .

,, Во мемонтов не сум во врска и јасно ставам на знаење дека долго не сум имала секс. Тоа е тешко , особено во овој свет. Би сакала наскоро да пронајдам некого и да имам среќна врска . “ , рече 27 – годишната Лоренс во интервјуто .

Џенифер  беше во врска со режисерот , 47 – годишниот Дарен Аронофски , со кого се раздели по една година .

Датум на објава: сабота, 10 март 2018 во 16:57
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар