Во сефот имало документи, а парите и хартиите од вредност Саша Попович ги чувал во сеф во банка.  Крадците со скали го прескокнале ѕидот од оградата и влегле во куќата додека Саша и сопругата биле на пат.

Го украле сефот со часовниците , накитот и документите и избегале.

Тие знаеле дури и дека тој ден и е 19- ти роденден на ќерката на  Саша , пишуваат српските медиуми.

Кражбата се случила завчера ноќта во куќата на Бежаниска коса во Бвелград. Полицијата е во потрага по разбојниците , кои упаднале во куќата на Саша преку соседниот терен за кошарка.

Идентитетот на пријателот , кој раководел со грабежот , не се соопштува. 

Датум на објава: сабота, 10 март 2018 во 09:58
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 11:12

коментари

остави коментар