Фотографиите од атрактивната новинарка и видеата со порно содржина од телефонот се објавени на социјалните мрежи и ги прегледа целиот свет. Само најексплицитните видеа не биле објавени .

Тејлор е позната спортска новинарка која , прави интервјуа со НБА ѕвездите за време и по натпреварите . По потреба известува и од Националната фудбалска лига.  

Датум на објава: петок, 09 март 2018 во 20:37
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар