Тие сосема случајно се сретнале во продавница и сфатиле дека се браќа. На сопствениците на почетокот  им било чудно нивното однесување, се додека не сфатил дека посвоиле кучиња од исто легло.
Тие пред само година дена заедно цицале мајчино млеко, а изгледа дека тоа никогаш не го заборавиле.
Погледнете ја нивната емотивна реакција. 

Датум на објава: петок, 09 март 2018 во 17:51
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар