Грабежот во полиција го пријавила сопругата на Саша , од каде е украден сеф со документи и други предмети , како и неколку часовници.

, Од куќата на диекторот на ,,Гранд продукција “ е однесен сеф со одредена документација , како и неколку часовници кои припаѓаат на најтесното семејство на Поповиќ. Потенцираме дека од куќата не е однесена одредена сума пари , поради тоа што директорот на ,,Гранд “ вредносните хартии и парите ги чува во банка.” , соопштува полицијата .
Од таму бараат од медиумите да не шпекулираат во врска со украдените предмети за да не се попречува истрагата .

Според медиумите , од куќата на Поповиќ биле однесени предмети вредни 100 000 евра.

Саша Поповиќ и неговата сопруга Сузана Јовановиќ неколку дена не биле во Белград , а кога се вратиле виделе дека се ограбени.

Полицијата утрово ги испитуваше соседите на семејството , за да откријат дали некој видел нешто сомнително .

Датум на објава: петок, 09 март 2018 во 15:02
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар