Сестрите Александра и Катарина Андерсен од Норвешка имаат 21 и 22 години и се најмладите милионерки на светот со богатство од 1, 47 милиони долари , наследени од нивниот татко .  И двете го поминуваат времето со пријатели и имаат интересни хобија , така што не личат на богати наследнички.

И двете се многу активни на социјалните мрежи каде објавуваат фотографии од своите патувања и од активностите во слободното време.


Александра обожава природа и да јава коњи , додека катарина е заинтересирана за модата , како и за стрелаштвото.

 

Like father, like daughter #cabintradition 🏹

A post shared by Katharina G. Andresen (@kgandresen) on

Датум на објава: четврток, 08 март 2018 во 19:44
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар