Според најавата ,во рамки на концертот популарни оперски арии ќе изведат Марјан Николовски, Ана Ројдева, Марија Наумовска и Никола Стојчевски со пијано придружба од Елена Сиљаноска.

Концертот ќе се одржи утре вечер, со почеток во 19 чаот и 30 минути, во салата на Народниот театар во Гевгелија. 

Датум на објава: вторник, 06 март 2018 во 13:10
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар