Обезбедувањето на Клинички фати крадец додека оперирал по автомобилите паркирани во кругот на Клиничкиот центар во Скопје .

На видеото се гледа како крадецот моли да го пуштат , додека обезбедувањето бара полициска асистенција.


Датум на објава: среда, 14 февруари 2018 во 17:30
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 18:30

коментари

остави коментар