Мажот изјавил дека во прв момент помислил оти станува збор за змиска кожа.

Кога се приближил, сфатил дека станува збор за совршена формација од стотина гасеници, пренесува „Дејли Меил“.

Водечката гасеница управувала со “вовчето“, додека преостанатиот дел од групата ја следел.

Гасениците на крајот безбедно го поминале патот и се разотишле недолго после тоа.

Датум на објава: среда, 14 февруари 2018 во 11:51
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 13:55

коментари

остави коментар