За меѓуетничките односи во општината, за работата на Советот, за проблемите на жителите на Стајковци, Јурумлери и останатите населени места во Гази Баба, дебатираа градоначалникот на општина Гази Баба, Борче Георгиевски и претседателот на Советот од ВМРО-ДПМНЕ Тони Бојковски.

Погледнете ги најинтересните моменти од вчерашната „Само вистина“ со Борче Георгиевски и Тони Бојковски.


Датум на објава: среда, 14 февруари 2018 во 08:56
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар