Тие веднаш се организирале и брзо реагирале на повикот за спасување  и успеале да го ослободат од апаратот заглавеното расплакано дете.

По спектакуларното спасување пожарникарите не го добиле најзначајниот одговор, како  и зошто детето завршило во затворената машина. 

Датум на објава: вторник, 13 февруари 2018 во 10:07
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар