Најдобро се снајде искусната манекенка Хајди Клум . Во моментот кога освен долгите нозе , се откри и многу погоре , Хајди го прекри спорното место и папараците не успеаја да го днимат недостатокот на материјал .

Ашли Грахам , иако е плус  сајз модел облече фустан што открива премногу не само во горниот , туку и долниот дел .  Некако успеа да го прекрие изрезот , но не доволно успешно .

Најлошо помина пејачката Халси . Таа се бореше со црниот фустан за да не се види премногу , но не успеа . Папараците уживаа во работата ,а  потоа и нејзините фанови , кои можеа да се уверат што значи недостаток на материјал и неспретност .

Датум на објава: сабота, 10 февруари 2018 во 21:37
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар