Се работи за растенија, кои се појавуваат секоја четврта година во почетокот на јануари и претставуваат вистински магнет за домашните и странските туристи.

Овие џиновски водни лилјани со дијаметар од еден и пол метар, според медиумите, со сигурност лекуваат астма и други белодробни заболувања.
Прошетката низ реката со кајче чини пет долари.

Датум на објава: вторник, 09 јануари 2018 во 09:41
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 13:21

коментари

остави коментар