Електротехничкото училиште е подготвено да одговори на современите и професионални предизвици, изјави директорот на училиштето.

На презентацијата присуствуваа претседателот на управниот одбор на ЕВН, Штефан Петер и министерката за образование Рената Дескоска.

Датум на објава: вторник, 19 декември 2017 во 13:02
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 13:28

коментари

остави коментар