Истото се случи и во општина Струмица . Тие се солидаризираат со приведените членови на партијата за насилството во собранието на 27 април .


Датум на објава: четврток, 07 декември 2017 во 15:41
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 15:45

коментари

остави коментар