Од Европската унија повикуваат државата да се справи со корупцијата ако сака влез во Унијата . На конференцијата  „заробена држава, политички, социјални и економски интереси“.

Учествуваа 80 претставници на граѓански организации .
Датум на објава: четврток, 07 декември 2017 во 15:30
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 15:46

коментари

остави коментар