Фризерот Алан Чен прави невообичаени тетоважи во комбинација со фризури . На своите муштерии им прави тетоважа , која со жилет ја длаби директно на черепот , а косата ја обликува и ја бои за да го добие обликот на познатата Трамп фризура.

Целиот зафат се прави на темето и трае неколку часа..

Со истата техника фризерот прави и тродимензионални тетоважи со ликот на Мона Лиза , Кралот лав и други ликови. 
Датум на објава: среда, 06 декември 2017 во 21:36
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 09:56

коментари

остави коментар