Со експлозијата требаше да се сруши горниот дел на стадионот Силвердоум во Детроит. Од компанијата Адамо која е одговорна за рушењето на стадионот изјавиле дека со експлозијата требало да се сруши дел од стадионот но не знаат зошто тоа не се случи. Како можна причина за несупешното рушење се наведува тоа дека 10 проценти од експлозивот не се активирал поради неправилно поврзување на жиците. Истрагата е во тек.Датум на објава: понеделник, 04 декември 2017 во 23:04
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 12:51

коментари

остави коментар