Папагалот на специфичен начин околу себе собра три мачки и стана главен.

Во видеото погледнете како папагалот се вклопи во новото друштво. 

Source: Cockatoo Meows by OnlineLoyalty on Rumble

Датум на објава: понеделник, 04 декември 2017 во 12:12
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар