Група пријатели, кои се враќале од роденденска забава, во багажник од мотоцикл нашле штотуку родено бебе, кое било и понатаму прекриено со крв.

Доколку било малку подоцна пронајдено, бебето не би преживеало во внатрешноста на кесата во кое било спакувано. Околу вратот му била заврзана папочната врвца, а можело да дојде и до инфекција.

Сепак, бебето како што утврдиле лекарите е целосно здраво.

Датум на објава: петок, 01 декември 2017 во 15:46
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 15:46

коментари

остави коментар