Собраниот приход од продадените билети за вечерашната претстава „Мечка“ од Антон П. Чехов од 20 часот ќе биде наменет за лекување на скопјанка што има оштетен вид.

Претставата е во режија на Димче Николовски и играат актерите: Жарко Димоски, Жаклина Петровска и Илија Илиоски. /МИАкоментари

остави коментар