Книгата е издание на „Матица македонска“ и МАНУ и ќе ја промовираат академиците Георги Старделов и Владо Камбовски.
На промоцијата ќе биде прикажан и филм на МРТ посветен на академик Грозданов: „Меѓу иконите и фреските“. 

Датум на објава: вторник, 28 ноември 2017 во 09:36
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар