Врнежите од снег предизвикаа вистински сообраќаен хаос.

Патиштата кон морето се блокирани,а поради силната бура се поплавени неколку крајбрежни куќи. 

Датум на објава: вторник, 14 ноември 2017 во 19:11
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар