Според нив Караџовски е главниот виновник за лошата финансиска состојба во која се наоѓаат вработените во судовите.Во спротивно тие најавија  тужби.

Датум на објава: вторник, 14 ноември 2017 во 16:04
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 17:51

коментари

остави коментар