- Сакам да му ја честитам победата во Чаир на СДСМ. Ова е украдена победа и ако тие ја признаваат како таква ние им ја честитаме. Им благодарам на граѓаните кои излегоа на гласање и покрај многу притисоци и изнудувања, рече Ибрахими по завршувањето на гласањето на ИМ 2901 во општина Чаир каде се прегласуваше вториот круг од Локалните избори 2017.  /МИА

коментари

остави коментар