Неговите нови дела ги користат сите предности на 3д печатењето , за креирање на интригантни детали на пенкалото од дрогоцен материјал како злато или сребро.

Името на новото пенкало од неговата колекција е „ Spica Virginis“ според најголемата ѕвезда во Вирго созвездието.

Пенкалото е достапно во варијанта од 18 каратно злато или бело злато.

Верзијата од 18 картно жолто или бело злато се продава по цена од 14320 евра , а верзијата од титаниум со опал од 24 каратно злато е проценета на околу 5000 евра. Обичното, титаниумско пенкало чини 2490 евра.

Датум на објава: четврток, 09 ноември 2017 во 22:54
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар