Во соопштението од Управниот суд потпишано од претседателот на судот се наведува дека 11 тужби се поднесени од Алијанса на Албанците, четири од движењето „Беса“ и една од Народно движење за Македонија.

Управниот суд е должен да донесе одлука по жалбите во рок од 48 часа по нивниот прием. ДИК на седница ги отфрли сите приговори поднесени за вториот круг од локалните избори.

Датум на објава: сабота, 04 ноември 2017 во 13:32
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар