Првичните наоди и заклучоци ќе ги претстави амбасадорката Одри Гловер, шефица на набљудувачката мисија на ОДИХР.

Набљудувачката мисија на ОБСЕ/ОДИХР е составена од 126 набљудувачи од 26 земји - 17 изборни експерти во главниот град, како и 17 долгорочни и 88 краткорочни набљудувачи распоредени низ целата држава. 

Датум на објава: понеделник, 30 октомври 2017 во 09:04
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар