Тој постави низа барања, вклучително и предремени избори, како и основање специјално јавно обвинителство за расчистување на изборните резултати.

Датум на објава: понеделник, 30 октомври 2017 во 08:53
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 08:53

коментари

остави коментар