- Чувството е одлично, задоволство е да се има ваков тим и да се работи со него. Нема да ги делам луѓето ниту по расна, ниту по партиска припадност, додаде тој.

Нагласи дека ќе работи за доброто на Демир Капија, да биде општина за сите, напредна и просперитетна, со посебен акцент на еко и винскиот туризам. 

Датум на објава: недела, 29 октомври 2017 во 22:21
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар