СДСМ води во Бутел, Гази Баба, Градско, Демир Капија, Долнени, Јегуновце, Карбинци, Кисела Вода, Македонска Каменица, Македонски Брод, Могила, Новаци, Пробиштип, Росоман, Старо Нагоричане, Чашка, Чешиново Облешево, Штип и Шуто Оризари.

ВМРО-ДПМНЕ води во Виница, Зрновци и Кавадарци, ДУИ во Дебар, Желино, Липково, Сарај, Струга, Теарце и Чаир, Алијанса за Албанците води во Боговиње, Врапчиште и Гостивар, додека ДПА води во Студеничани. 

Датум на објава: недела, 29 октомври 2017 во 22:07
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар