Може ли ВМРО ДПМНЕ  да го урне бастионот на СДСМ  во Струмица. Токму оваа е една од најинтересните општини на изборите в недела. Ѓорѓи Томиќ во анализата за разликата меѓу двајцата кандидати што може да биде многу мала.


Датум на објава: четврток, 12 октомври 2017 во 17:58
Ѓорѓи Томиќ
Обновено во: 18:25

коментари

остави коментар