Од претседателот Иванов бараат да го одземе мандатот на премиерот Заев.

Игор Стефановски е пред вила Водно.


Датум на објава: четврток, 12 октомври 2017 во 17:53
Игор Стефановски
Обновено во: 18:52

коментари

остави коментар