Според информации од таму, најверојатно  се врши увид во гевгелискиот суд и се проверува налогот кој судијата го одобри за претрес кај поранешниот претседател на кривичен суд, Владимир Панчевски.

Деталите од  видеото и извештајот на Игор Стефановски

Датум на објава: четврток, 12 октомври 2017 во 15:05
Игор Стефановски
Обновено во: 15:20

коментари

остави коментар