Оценува дека гаранциите треба да се зајакнат – дотогаш судиите сами ќе се справуваат со притисоците почитувајќи го законот и етиката. За Саити потреби се реформи во судството.


Датум на објава: четврток, 12 октомври 2017 во 13:45
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 13:49

коментари

остави коментар