Тој , веднаш откако почнал да полни бензин , запалил цигара . Вработениот на пумпата неколку пати го опоменал дека има опасност да се запали бензинската , на што мажот се оглушил . Продолжил и натаму да пуши , по што на вработениот на бензинската не му останало ништо , освен да го земе противпожарниот апарат и целиот да го испрска со прав . 

Датум на објава: понеделник, 09 октомври 2017 во 21:18
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар