Кариерата ја започна во Виена кога имаше само 17 години, за потоа да остане да живее во главниот град на Австрија.

Меѓутоа, жешката русокоса од соседна Бугарија студира глума во Сусан Батсон Студиото во Њујорк, но истакнува дека многу често се враќа во својата земја и Пловдив.

Мартина за себе изјавува дека е искрена, моќна и љубопитна.

Искреноста и довербата и се клучни во врската.

„Мојот тип на маж е оној на кој можам да му верувам, со кој можам да изградам среќен живот. Едноставно, морам да знам дека постои искрена љубов од двете страни“ – изјави Димитрова.

Датум на објава: петок, 06 октомври 2017 во 12:54
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар