Освен што има сопруг помлад од неа 25 години , Вествуд откри уште една тајна на нејзината виталност .

76- годишната модна икона призна дека се бања само еднаш неделно . На Париската недела на модата , Вествуд изјави дека не е многу корисно да се води грижа за хигиената и да се троши вода.  . Нејзиниот сопруг , Андреас Кронталер дофрли дека тој самиот не се бања и по еден месец.

Вествуд водеше кампања против прекумерната употреба на вода од месната индустрија , што ги исцрпува водените ресурси .

Датум на објава: понеделник, 02 октомври 2017 во 21:59
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар