Во разговор за американските медиуми тој го опиша своето искуство, а објави и интересни видеа  од неговите успешни обиди на мерење на брзината на ветерот.

Но, Џастон истакна дека вакво нешто може да го работи само професионалец за вакви феномени.

-Јас знам како треба да се однесува и без последици да се измери брзината на ветерот. Избравме место каде парчињата штоп летаат не може да не повредат. Беше тоа најсилниот ветер кој јас некогаш сум го измерил. Беше скоро невозможно да се стои, истакна Дрејк. 

Датум на објава: понеделник, 11 септември 2017 во 12:24
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 12:27

коментари

остави коментар