Тој едноставно предложи светот да се врати во времето кога жените немаа право на глас.

Последните денови жестоки се реакциите на граѓаните во Босна и Херцеговина на неговиот предлог.

„Кога сите жени би дали отказ и би му се посветиле на семејството, цената на работниот час би се дуплирала, а семесјтвото би било здраво“, напиша синот на Душанка Мајкиќ на твитер.

Датум на објава: петок, 08 септември 2017 во 12:36
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар