Сибонгил грешката не ја пријавила туку започнала да ги троши парите на скапа гардероба, пијалаци и забави.

Нејзиното однесување станало чудно за нејзините колеги кои решиле да го пријават случајот.

Грешната уплата брзо била утврдена , Ману по потрошените 50 000 фунти и одлуката да не ја признае вината  побегнале од универзитетот. Иако од 27- годишната Ману било побарано да ги врати парите, таа се уште не го сторила тоа.

Интересно, Ману за само 73 дена потроши 50 000 фунти .
-Одеднаш стана гламурозна, започна да се појавува во скапи фустани. Мислевме дека добила на лото , изјави еден од колегите студенти на Мани, која пак на фејсбук напишала дека  грешната уплата им ја пријавила на властите. 

Датум на објава: среда, 06 септември 2017 во 12:07
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар