Таа е еротски модел , а како што вели мисијата и е да ги убеди сите дека не е важна надворешната , туку внатрешната убавина .

Џасмин  самоуверено вели дека е преубава , иако има вишок килограми во професијата во која нејзините колешки имаат најмалку двојно помалку килограми .

Никогаш не застанала на вага за мерење тежина , зашто е свесна за својата убавина .

На Инстаграм , каде нејзините голи фотографии се вистински хит, Џасмин ги охрабрува крупните девојки .

Модните агенции почнаа да и нудат договори , но засега сака да остане независен еротски модел . 

Датум на објава: петок, 01 септември 2017 во 21:03
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 14:36

коментари

остави коментар